!!!

Ska man slå, ska man slå så att det känns!
Annars kan det kvitta.

Världen är verkligen full av idioter. Så det så!

Och

Sann Vänskap är det finaste som finns. Punkt!


Underbart

Att ett enda telefonsamtal kan göra hela ens dag. Att några få ord kan betyda så mycket. Underbart!

Något annat som är Underbart är grillning i Torpet med Underbara vänner. Det är vad som sker i kväll.

Det är också Underbart att åka till Willys och storhandla och slippa ha ekande kyl/frys och skafferi.

Underbart med strålande solsken idag. Hoppas det håller i sig resten av helgen med.

Alla bitarna i pusslet börjar sakta men säkert falla på plats, och även om det inte blir klart än på ett tag (hur kan det bli det när alla bitar inte finns?) så känns det rätt Underbart ändå.


//Sandra - It's a beautiful life

Måndag 24/5-10

Allt blir inte som man tänkt sig.
(Men det kanske är lika bra?)

Idag har jag haft stortvätt. Täcken, kuddar, filtar och kläder. Nu ligger allt i kartonger/sopsäckar och väntar på att få packas upp i nya lägenheten. Packade den sista kartongen jag hade uppe med köksgrejer också. Imorgon ska jag leka modig och vandra ner till förrådet igen för att hämta fler kartonger.

Mina katter fick Skönhetsbehandling idag. Eller för mig är det iallafall Skönhetsbehandling, för dem är det nog mer som Tortyr. Manikyr/Kloklippning och en Härlig dusch/Tortyrdusch har de fått. Som tack för att jag är så Snäll/Elak fick jag två fina rivmärken på armen, en blöt svans i ögat och en swimmingpool på badrumsgolvet. Kunde ha varit mycket värre med andra ord. Får väl se om Djurskyddsföreningen ringer på dörren snart för att kolla så jag inte försöker mörda ena katten, han är inte så förtjust i vatten och det talar han om genom att protestera Väldigt Högljutt. Men nöden har ingen lag!


//Sandra - Och sen då?

En klockren och ringfri kväll

"Allt jag säger är klockrent"

Sitter hemma hos familjen och käkar vaniljglass med karamellströssel, med en Musse Pigg-sked. (Onödigt vetande kanske?) Onyttigt men gott. Det var helt oplanerat att jag skulle åka hit idag. Mamma kom till mig tidigare ikväll för att dricka kaffe och få blomträdet jag köpt till henne som en överraskning (bara för att hon är Världens Bästa Mamma!) Ungefär samtidigt som mamma tog på sig skorna för att åka hemåt bestämde jag mig för att jag faktiskt också ville följa med "hem." Hastigt och lustigt som det blev glömde jag mobilen hemma. Katastrof!! Fan, vad handikappad jag känner mig utan den! Får väl se hur många "efterlysnings-sms" och missade samtal jag har imorgon..

Nehepp, nu tog glassen slut. Nu blir det en cigg och sen väntar sängen.


//Sandra - Det är svårt med humor

En shoppingdag

Vaknade av ett sms från Johanna idag "Hej vill du följa med till Blomsterland och skokanonen sen?" "Ja det vill jag gärna" Så bar det iväg till Ikea, Lågpris och Ruma också. Köpte både nya skor och en toalettborste. (Haha) Hittade mycket mer men det får vänta nån månad innan det får följa med hem, vad är meningen med att köpa massa nytt nu liksom? Men lite mer än ett par skor och en toalettborste köpte jag faktiskt, ändå!

Hoppas på fint väder imorgon så man kan sitta ute i solen och lata sig med trevligt sällskap. Och blir det regn får det bli hemmapyssel istället. Det är så enkelt att städa vardagsrumsgolvet helt plötsligt. Konstigt.. Eller inte.

Nu blir det en kopp kaffe iallafall.


//Sandra - Vad skulle du annars ha den till?


En bra helg

En riktigt bra helg blev det!

Tisdag 11/5-10

Östansjö en hel eftermiddag/kväll. Kan vara riktigt underhållande att tillbringa lite tid där ibland, så det så.

Imorgon ska jag hämta ut mitt paket med kläder från Ellos. Hoppas att de passar nu bara!

På onsdag nästa vecka ska jag skriva kontraktet på lägenheten. Äntligen! Nu känns det helt okej att börja packa ordentligt och det gör mig inget att bo med en drös kartonger under tiden som är kvar. Jag vill bara att snart ska bli nu!


//Sandra - Vill du ha ett diplom eller?

The flashback

Var på klassåterträff från Transten i lördags
(10 år sen Transtenstiden, ska jag känna mig gammal?)

En helt galet, galet rolig kväll! Mingel, middag, dans och två efterfester med massor av prat och skratt blev det. Festen slutade inte förrän klockan 16 på söndag eftermiddag. (Var rätt sliten när jag kom hem, kan jag tillägga) Ska bli spännande att se hur nästa återträff blir, det är ju "bara" 10 år kvar..


Valborg 2010

Storshopping på Marieberg idag! Klänning, byxor, tröjor och massa annat. Garderoben är glad, även om plånboken inte är det. Och trots att lillasyster följde med kom vi hem i skaplig tid (troligen för att de stängde tidigare idag, Tack Och Lov!)

Jag valde att vara nykter på Valborg i år. Åkte hem till familjen och tillbringade kvällen där. Kände att jag faktiskt inte vill vara bakis imorgon när det är dags att förflytta sig 10 år tillbaka i tiden.

Nu blir det sängen och tv'n!


//Sandra - Fjortisfylla?

RSS 2.0