Bara för att..






Ja, fredagen blev underbart rolig!

Fredag 23/4-10

Så sitter jag här än en gång och väntar på att tiden ska gå fortare. Visserligen har jag lite att göra innan kvällen men det känns ändå som att tiden går på tok för sakta. Snart blir det iallafall en tur till Systemet, ska passa på att hämta mitt pysselpaket som äntligen kommit också. Sen hem och dammsuga, äta, duscha och göra mig iordning inför kvällens bravader. Sen är det bara att vänta..


//Sandra - Vi ses i dimman


Onsdag 21/4-10

Härlig morgon att vakna upp till, en vit gräsmatta och stora snöflingor. Trodde först det regnade, så jag backade ett steg i chock när jag tittade ut genom köksfönstret imorse. "Snöar det verkligen eller är det jag som är full?" var min första tanke.
Hur som helst, idag står tvättning på schemat. Tänkte börja plocka ner grejer i kartonger också och sen boka tid för loppis lite längre fram. Kanske kan tjäna en slant på det jag inte vill/behöver ha längre? Det sägs ju att den enes skräp är den andres skatt.
Min dagliga promenad försvinner nog idag. Dels känns det inte så lockande med tanke på vädret och sen har jag fortfarande skoskav under hälen och att gå på tå hela vägen känns som en dålig idé. Då får jag väl skoskav på tårna istället. Nej, inomhusaktiviteter är det som gäller idag.

Igår träffade jag Anna. Snäll som hon är fick jag skjuts både dit och hem. (Jag slapp gå på tå!) En trevlig eftermiddag blev det allt.

Imorgon blir det en tur till Marieberg med Anna. Hoppas på att hitta något till fredag för då blir det Utgång med stort U!

En till kopp kaffe nu då, så kanske jag vaknar till liv?


//Sandra - Never look back

Måndag 19/4-10

Jag har haft en riktigt produktiv dag idag.

Först bar det iväg till Tippen med massa grejer (blidde lite sådär halvtomt helt plötsligt)
Sen gick jag två varv i spåret (med ett ordentligt plåstrat skoskav på hälen, som i sin tur resulterade i att jag har en ny blåsa på fotsulan eftersom tejpen vek sig så jag gick på en "knöl" hela vägen)
När jag kom hem ställde jag mig och fållade upp de sista gardinerna till mamma (det blev fyra idag och fyra igår)
Efter det storstädade jag lägenheten (utan att grejerna som skulle till Tippen var i vägen)

Nu har jag en potatisgratäng i ugnen och tänker ställa mig och steka lite kött till.
Efter maten tänker jag fixa lite på balkongen.


//Sandra - Ockeejj

Torsdag 15/4-10

Idag har jag äntligen kollat på lägenheten. Den såg inte riktigt ut som jag hade tänkt mig, både ett plus och ett minus, men jag får anpassa mig. Det kändes iallafall hur bra som helst när jag såg den, och det gör det fortfarande. Får nya tapeter i både sovrum och vardagsrum. Tänker försöka förhandla om hallen också, den ska egentligen tapetseras nästa år men varför inte ta allt på en gång liksom?

Passade på att träffa Johanna och Gustav en sväng också. Har inte träffat honom på ett tag så det var riktigt roligt.

På vägen hem träffade jag Ellie så det blev lite babbel med henne också.

Nu är det tvättning och städning här hemma som gäller.


//Sandra - Pratar inte på svenska

Grattis x 2

Idag fyller Mamma och Lillasyster Linda år.

Därför for jag till Östansjö vid 13 på födelsedagsfirande x 2 och blev kvar där hela dagen. Blev bjuden på både mat (fläskfilé med potatisgratäng) och hemmagjord tårta (jordgubbs) och massa kaffe.

Så satte Sophie och Linn upp studsmattan idag, så det blev en hel del hoppande också. (Träningsvärk i "studsen" imorgon kanske?)

Avslutade dagen med några partier Kinashack med mamma och mormor.

En riktigt trevlig dag med the family!

Jag och Linda (De andra fick jag Faktiskt Inte lägga ut kort på)


Måndag 12/4-10

Jag önskar att jag kunde,
men jag vill inte.


Vårstädning och vårrensning är vad jag har ägnat förmiddagen åt. En promenad mitt i allt som pricken över i:et. Eftermiddagen har jag till största del tillbringat på balkongen med korsord, cigg och kaffe i solen. Bestämde mig för att jag kunde unna mig att göra absolut ingenting utan dåligt samvete efter förmiddagens aktiviteter.

Imorgon kommer mormor hit.
På onsdag fyller mor och syster.
På torsdag ska jag kolla på lägenheten.


//Sandra - Jag kan också

Påsken 2010

Skärtorsdag
Ishallen. Förfest med Singstar hos mig. Massor av roligt folk. Men vem cyklade till Ishallen?

Långfredag
Kanonmorgon. Något bakis. STÄDA! Hittade ett hjärta på vardagsrumsbordet (inte ett människorhjärta dock) mitt MedMerakort i en tavla i hallen, en väggspegel på hallbyrån, hattar och cykelpumpar och kattleksaker HullerOmBuller på hatthyllan. Burkar och flaskor i mängder. Träffade Matilda, Ellie och Johanna. Avslutade dagen med film i Tisaren. Men vad är "Elltäg" för något?

Påskafton
Påskmat och äggjakt hos familjen. Jag är oslagbar vinnare. Blev ingen utekväll. Nekade nattbesök och hade telefonkonferens med Johanna. Tidig natt.

Påskdagen
Underbart att inte vara bakis. Mat på Picasso med Johanna och Ellie. En cider eller två i vårsolen. Matilda kom och gjorde oss sällskap. Men vem bajsade päron? Och vad är en "studs"?

Annandagpåsk
Relativt lugn dag.

Ett litet urval av bilder från Ishallen


Samling i hallen

 

Jag var glad, och rosa

 

Utanför

 

Inne


Flytt

I Sommar, 1:a Juli för att vara exakt, Flyttar Jag!!
Sambo/Särbolivet väntar. (Jag är såå roliiig)


Grillning i Torpet


Vi firade att våren är här med årets första grillning.


Tick Tack, Tick Tack..

Varför går tiden så sakta när man väntar?

Kan inte klockan hoppa fram ett par tre timmar? Jag vill ha kväll NU!

RSS 2.0