12-13/12-09

Lördagen blev toppen. Den bästa på länge! Förfest med Singstar hemma hos mig och sen vidare till klubben. Upptäckte att börjar man varje mening med "Hej, jag fyller idag.." så får man mkt gratis!

Det var rätt roligt på hemvägen. Anton körde Johanna, Matilda och mig hem och vi stannade till på Brändåsen för att köpa fyllemat. Jag köpte ostbågar också sen gick jag ut i förväg för att vänta på de andra. Eftersom jag inte lyckades få upp dörren la jag ostbågspåsen på biltaket medans jag väntade. Sen kom de andra ut och så tyckte Anton att det var roligt att jävlas med mig så han och de andra åkte iväg, utan mig, med ostbågspåsen på taket. "Jaha, undra vart jag får plocka upp den nånstans då?" tänkte jag och satte mig ner och väntade. Att skjutsen försvann och att jag inte hade en aning om hur jag skulle ta mig hem sket jag fullständigt i tydligen, jag var bara oroad över mina ostbågar. (Är man full så är man, men det kan ju ha lite att göra med att jag faktiskt visste att de inte skulle lämna mig där.)
Sen skulle vi tanka och då tyckte Anton att jag skulle gå ut och göra det, vilket jag inte tyckte. Anton tjatade och jag vägrade. Tillslut sa han på skarpen att jag skulle "Gå ut och vinka till bensinautomaten sen går du in och hämtar killen i kassan" Sagt och gjort, jag gick ur bilen, vinkade till automaten och gick in för att hämta killen i kassan. (Dock följde han inte med ut för det tyckte han var onödigt.) Sen skulle jag då tanka men jag glömde trycka på en knapp vilket resulterade i att hela automaten började tjuta när jag lyfte slangen. Anton skriker då "För i helvete Sandra! Du förstör slangen" Ja, jag vet att Anton bara skojade men jag blev rädd ändå, så det slutade med att det var han som fick tanka iallafall.
Kom hem ungefär 5.30 på morgonen. Städade lite för att slippa vakna upp till tomma burkar och flaskor ståendes lite överallt.

 

Vaknade på söndagen, väldigt bakis, vid 13.30 av att telefonen ringde. Just då undrade jag varför jag var tvungen att fylla år på en söndag av alla jävla dagar i veckan. (Att det var självförvållat hade jag inte en tanke på) Men efter ett tag tog jag tag i mig själv så pass mycket så jag orkade baka två kladdkakor.
Familjen kom vid 17-snåret. Jag öppnade dörren, sa åt dem att komma in, gick och la mig i soffan och drog filten över huvudet igen. Dock piggnade jag till lite granna när jag såg presenterna. Senare kom Matilda och Ida över också.

Förutom att jag var bakis så blev det en toppendag. Tack för alla presenter!


//Sandra - Jobbigt va?


Nys på, jag är vaccinerad!

Igår tog jag äntligen sprutan! Helt otroligt. Men eftersom jag ändå var på vårdcentralen tänkte jag att det är lika bra att göra det nu annars gör jag det aldrig. Satt och hyperventilerade hela tiden och hjärtat slog nästan dubbelslag. Men det gick snabbt och smärtfritt. Tur bara att jag inte såg sprutan innan för då hade jag aldrig gjort det. Senare på kvällen började jag må skit. Idag har jag sovit i stort sett hela dagen och haft feber och ont i kroppen. Hoppas det går över tills imorgon.

Imorgon blir det Askersund! Riktigt roligt ska det bli. Söndagen lär nog inte bli lika rolig. Men men, för sent..

Matilda tittade förbi förut och söp sig pigg på kaffe, snodde min dator och våldgästade min säng. Precis som det ska vara, med andra ord toppen!

Just nu håller mormor på med lussebaket och jag julpyntar det sista.


//Sandra - Time is never wasted when you're wasted all the time

Min kontakt, är din kontakt

Idag är det exakt en vecka kvar till min födelsedag. 25 år. Jisses! Hälften kvar till 50. Men något som är konstigt är att jag inte alls har ålderskomplex eller känner panik för att jag om 5 år fyller 30. Det kanske beror på att jag inte känner mig som 25 och jag beter mig definitivt inte som 25 heller. Visst att livet ser helt annorlunda ut nu än vad jag, för 10 år sen, föreställde mig att det skulle göra. Både på gott och ont. Men det kunde ha varit värre, mycket värre. Man är inte inte äldre än man gör sig?

Jaha, helgen då. Det blev inget Singstar i fredags. Scartkontakten fanns inte. Det flyttades till lördagen istället, då jag hade upptäckt, medan jag var på mobilladdarjakt, att jag tydligen hade en sån kontakt som behövdes. (Tydligen var det meningen att jag skulle slarva bort laddaren för hade jag inte gjort det hade jag aldrig hittat kontakten. Laddaren hittade jag i en julkartong lite senare och hur tusan man kan gå och lägga en laddare där vet jag fortfarande inte.)

Idag har jag varit ute på långpromenad för första gången på ett antal månader. Riktigt skönt var det!
Annars är livet rätt lugnt för tillfället.

Nu ska jag gå och fortsätta plundra julkartongen, kanske hittar nåt mer som jag lyckats "tappa" bort?


//Sandra - Jag hör vad du säger, men jag lyssnar inte!

Inte så ljust

Halva veckan gången, halva kvar. Dagarna har gått riktigt fort, hoppas det fortsätter så.
Idag på jobbet gjorde jag verkligen skäl för mitt smeknamn "Bara dum" Vi satt och pratade ljus vid lunchen. Tydligen börjar de ta slut så nya måste beställas, och det finns olika storlekar på ljusen fast alla har ju olika nummer. "Vi får kolla numren på de ljusen vi har så vet vi vilka vi ska beställa" Då tar jag upp ett ljus som står i en stake på bordet och vänder upp och ner på det. "Sandra, numren står på kartongen de ligger i, inte på själva ljusen!" Det kunde jag visserligen ha räknat ut men det lät som att varje ljus hade ett nummer. Ja ja, ibland sviker hjärncellerna.

Singstar på fredag och sen, förhoppningsvis, bowling.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och vara lite huslig, disken väntar.


//Sandra - Tänd ett ljus och låt det brinna


RSS 2.0