Tandläkaren

Den här veckan började säkert bra.
Va hos tandläkaren i morse. Skulle laga en tand som gått sönder. Fick veta sist jag va där att jag skulle ta bedövningsspruta till det. Eftersom jag är livrädd för allt som har med sprutor att göra fick Anna följa med som moraliskt stöd. När vi då kommer dit säger tandläkaren att det bara är att slipa ner den vassa kanten och att ingen spruta behövs. Nej men tack för den då. Här har jag gått i en månads tid och oroat mig för den där jäkla sprutan, helt i onödan! Jisses säger jag bara. 

Sen blev det shopping. Först i Kumla, sen i Hallsberg. Köpa de sista julklapparna. Skulle ha köpt pepparkaksdeg men minnet va nån helt annanstans, Annas med =P Måste ändå till Ica imorgon igen för när jag kom hem låg en avi innanför dörren. Så roligt att den nödvändigtvis måste komma när jag precis har varit på Ica. Aja, är glad att det hann komma innan jul överhuvudtaget så ^^

Nä nu ska jag ta och bråka lite med dammsugaren och sen äta. Kanske lite Sims också.. =)

Köket - Felix nya toalett?!

Fick skåpluckorna och lådorna idag. Gick ut i köket när det va klart och fick ont i ögonen. Shit va vitt det är! Så himla fint blev det! Så nu blir det att torka dörrar och lådor och diska upp allt lådinnehållet. Äntligen!! =)

Måste ringa vetrinären imorgon angående Felix. Vettetusan vad som har hänt med honom. Han har alltid gått på lådan. Har dörren varit stängd så har han pipit och jamat tills jag öppnat den istället för att sätta sig nånannanstans. Hur duktig som helst! Nu helt plötsligt har han kissat i köket två gånger, och bajsat mitt på köksgolvet. Helt chockad. Han vägrar helt enkelt gå på lådan. Om jag bär dit honom så går det hur bra som helst, men han kan inte gå självmant. Jag kan ju inte fortsätta bära dit honom varje gång han måste använda lådan. Det funkar helt enkelt inte och jag vägrar ha mitt renoverade kök som ny katt-toalett. Tror han har blivit skrämd av nåt, det har varit rätt mkt liv här senaste tiden med tanke på renoveringen. För han är då inte sjuk, inte fysiskt iallafall. Lika bra att ringa och rådfråga en vetrinär om hur jag ska göra, för just nu vet jag varken ut eller in.. Oroligt som tusan!


Renovering

Äntligen når jag datorn =D
Har fått renoverat i köket och sovrumet så alla grejer har stått i vardagsrummet. Trevligt att bo i ett vardagsrum med köks- och sovrumsgrejer. Grejer till tre rum i ett liksom.  Lägg då till två katter, med tillbehör, som också bor där. Tur att det bara va för två dagar, men det räckte för att Felix skulle få smeknamnet "Smellix" (Att ha kattlådan i samma rum som man sover i, med stängd dörr, är ingen höjdare direkt kan jag tala om)
Men det var det värt, för jäklar va fint det är! Väntar bara på köksluckorna som skulle ha kommit idag, meen som tydligen kommer senare den här veckan. Ja ja, den som väntar på nåt gott.. =)

Nästan alla julklapparna är klara! Helt otroligt, jag är inte ute i sista minuten i år! ^^

Julpyntningen går framåt. Har inte riktigt plockat fram alla julsaker än. Vill gärna ha köket klart först, så jag slipper ha allt innehåll från lådorna liggandes i påsar på golvet,  innan jag drar fram fler grejer, Men fönsterna är klara och städningen också. Nästan iaf =)

Och nu blir det Desperate =)

RSS 2.0