31/1-09

I onsdags åkte Matilda och jag först till Biltema, massa grejer till bilen som Martin ska fixa. (Tror han tycker jag misshandlat den lite =P) Sen blev det Willys och storhandling =) 

Igår blev det Örebro på kvällen. Jag och Martin fick för oss att ta en titt på Hindersmässan. Något besviken jag blev. Kom hem med ingenting =/ Kanske inte tittade tillräckligt noga på allt? Men, men har jag sparat de pengarna iaf. Sen åt vi mat på en grekisk restaurang. Supergott och supermysigt =)

Ikväll blir det potatisgratäng och kött. Inte helt fel det heller. =)
Men innan det har jag lovat att jag ska baka. Fick sån lust att göra det igår kväll, fast jag känner ju då inte lika stor lust just nu som då. Meeen har man sagt nåt så är det bäst att hålla det med =)

Torsdag 22/1-09

Dagen har varit rätt bra. Full rulle hela tiden. Vaknade vid 8. Åkte hem. Djuraffären, handla, tanka. Städa, diska, laga mat. Mys, mys, mys. Sen kom Matilda över på en kaffe. Tack för att du finns, och tack för att du lyssnar. Du är bäst! Och nu blir det mer mys, mys, mys.

Väldigt kort inlägg men det behövs väl knappast fler ord?

Tisdag 20/1-09

Dagarna har gått så otroligt fort den senaste tiden. Fattar inte att det redan är tisdag.
Idag har jag varit i Östansjö större delen av dagen. Lånat tvättmaskinen och grejat lite.
Igår va jag till Åsbro med Ellie, under inte så roliga omständigheter =( På kvällen åkte jag till Matilda och Tobbe och drack kaffe. Resten av tiden har jag pendlat mellan Hallsberg och Pålsboda typ.

På fredag blir det iaf heldag och myskväll med min kära Mupp =) Längtar så!!
På lördag är det Eskilstuna och troligen utgång som gäller. Toppen =)


Pålsboda

Jaha, då sitter man i Pålsboda igen då. Inte så ovanligt nu för tiden ^^
Helgen har iallafall varit den bästa på lääääänge =)
Ska väl snart börja dra mig hemmåt och fixa lite där hemma med. Ska verkligen fixa mitt Sims också. Lite sur jag blev. Fick hem Sims nattliv för några dagar sen (som jag velat ha ända sen i somras typ) Installerar det och ska börja spela, då är allt som jag har laddat ner borta. Och det är inte några saker utan ungefär 1700 grejer vi pratar om. Roligt att behöva ladda ner allt igen och installera? Nää, men men. Är ju sysselsatt ett tag iaf =P

Nää, en till kopp kaffe och en cigg skulle ju inte sitta helt fel nu =)



It's the heart, afraid of breaking
That never learns to dance
It's the dream, afraid of waking
That never takes the chance


Fredag 9/1-09

Äntligen fredag! =D

Idag har jag tvättat och plockat undan julsakerna. 3 kartonger blev det. Känns som om det blir mer och mer för varje år av nån konstig anledning =P

Ikväll blir det tacos, film och mys. Så underbart!

Måndag 5/1-09

Det här året har börjat otroligt bra =D
De senaste dagarna har bara flygit iväg, kan inte fatta att vi redan är en vecka in på det nya året. Helt sjukt!

Igår va en underlig dag, iallafall ur bilsynpunkt.
Skulle köra hem mormor igår. Går ut och startar bilen, står och skrapar den i typ 20 minuter (isen satt stenhårt ju), äntligen klar, går in och ska köra iväg. Då lyser oljelampan helt plötsligt. Jag va väldigt fundersam eftersom jag visste att det inte va slut på olja för den hade jag nyligen kollat. Trodde det va nåt helt annat fel, men helt plötsligt slocknar lampan, och sen har den inte lyst nåt mer *peppar peppar* 
Åker iväg till Östansjö, halv vägs dit fick jag för mig, helt appropå, att kolla hellyset. Jaa, men självklart så funkar inte det. Nähä, tänkte jag. Då är det väl nån säkring som har gått då, bara att byta. Meeen, när jag är på väg hem från Eskilstuna funkar lyset igen.
Min bil är rätt rolig ibland, men så länge den startar så får den vara hur rolig som helst. Haha!

På kvällen blev det Willys med Matilda och Anna. Chokerande lite folk. Så skönt ^^

Ännu senare på kvällen blev det Pålsboda och Mamma Mia. Så bra film!

Och det va 5 januari det. =D

Nyår 2008

Nyårsafton 2008 va bäst. Hade så himla roligt !
Storfest hos Matilda och Tobbe med bål och raketer och grillning och massa folk. Kom typ 20 pers dit. Kände inte ens hälften av alla, inte i början iaf =P Men det blev en toppenkväll/natt. Ett perfekt avslut på det gamla året och en perfekt början på det nya. Kan man kräva mer än det? =D

RSS 2.0