...

Sometimes the things
we think we need most
 are really the things holding us back..


Tisdag 14/7-09

Den här dagen har nog varit den lugnaste dagen på hela sommaren. Träffat Ellinor, i två omgångar, och även om vi ses så gott som varje dag, är det alltid lika roligt att träffa henne =)

Imorgon blir det fullt upp med både det ena och det andra. Längtar!

Lördagens planer är så gott som klara?

Fick ett roligt, och väldigt otippat, sms förut idag från den person som jag minst anat skulle skriva. Riktigt glad blev jag, fick mig ett gott skratt där =)

Köttfärspaj någon? Haha =D


Söndag 12/7-09

Igår hade Ellie, Marie och jag skräckfilmskväll. Det blev några skrik och hopp i soffan. Nästa gång får det bli komedikväll. Haha, eller inte =P Det va en rolig kväll iaf =)

I fredags kom familjen hem igen (minus bror som är på Hultsfredsfestivalen och kommer hem idag). Roligt att träffa dem igen men samtidigt lite blä eftersom jag inte får ha min älsklingbil längre. Efter att ha kört mammas bil i en hel vecka har jag blivit lite bortskämd. Tycker inte om min bil längre, eller  jo det gör jag men mammas är faktiskt skönare att köra. Haha!  =P

Idag vettetusan vad jag ska hitta på, men med tanke på vädret lär det med största sannolikhet bli inomhusaktiviteter som gäller.

Kaffe nu!


Onsdag 8/7-09

Sitter i Östansjö nu och är kattvakt. Passar på att låna tvättmaskinen också =P
En av katterna har släpat in en fågel och lagt på altanen, inte så mysigt nej. En av nackdelarna med att ha utekatter..

Annars så har tiden bara runnit förbi.
Förra veckan var jag i stugan med flickorna i några dagar. Asroligt, fast Matilda förökte skada mig genom att skicka iväg ett badmintonrack på mig. Tur att hon skjuter snett. Haha!

Power blev väl inte direkt vad någon av oss hade planerat, men det var roligt ändå. "Tuttar, tuttar, tuttar överallt." Hahahaha!! =D Nästa år kommer vi tillbaka, fullare och gladare än någonsin förut, eller hur flickor?  ;)

Igår tog jag och Matilda en tripp till Torshälla för att besöka kyrkogården. Sen visade jag henne runt lite och så träffade vi en gammal kompis till mig som jag inte träffat på fler år, så det var trevligt ^^

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Lösa lite mer korsord kanske?



RSS 2.0