Fredag 26/6-09

Igår åkte Matilda, Ellie och jag till Lindex. Hittade lite kläder, jag som inte skulle köpa nåt alls. Otippat =P Sen tog vi en fika på God Smak och njöt av solen =)

Idag blir det lunch med Ellie, och kanske sola lite "bera bera"? ^^

I onsdags skjutsade jag och Dubbel Trubbel hem mormor till Eskilstuna. Resan gick smärtfritt dit, hem va lite värre. Orsak: En älgjävel som bara springer ut mitt framför bilen!! Blä att jag blev rädd, dom är ju inte små direkt.  När jag fått stopp på bilen stod vi, utan att överdriva, 2 meter från älgen. Men, men tur att det gick bra iaf. Nyfunnen respekt för älgvarning? Jo, skulle tro det!

Annars har väl de senaste dagarna i stort sett enbart bestått av solande. Rätt så skönt att jag blir brun nu istället för röd. Eller, jag ser iaf inte ut som en kräfta längre!

Midsommar 2009

Midsommarafton 2009 lär nog ingen av oss nånsin glömma.

I fredags åkte Matilda, Anton, Martin och jag ner till Stugan för att fira midsommar.
Vi kom iväg något sent så när vi skulle köpa mat var alla affärer stängda, därför åkte vi till Statoil Brändåsen. Vår midsommarmiddag bestod av varsin baguette och färskpotatis (som vi aldrig åt) När vi väl handlat och äntligen skulle ge oss iväg till stugan, startade inte bilen. Där var vi ståendes i Brändåsen medan regnet öste ner, men efter lite pillande fick Anton igång bilen tillslut. Äntligen på väg! Vi hann komma ut på raksträckan mot Askersund när Anton plötsligt upptäcker att skuffen var öppen. Panikstänga den och sen kunde vi fortsätta. Vi kom fram något senare än vi tänkt oss ja, men vi kom fram iaf. Det är huvudsaken. Haha!

På lördagen kom Tobbe, Johanna, Ellie, hundarna, Johan, Pernilla och deras barn ner så det blev fullt hus. Riktigt roligt =)


Idag har det blivit en tur till Östansjö. Sen när tackar man nej till jordgubbar och glass? Haha! ^^

Fredag 19/6-09

Idag drar vi till stugan och firar midsommar där heeela heeelgen lååång. Ska bli underbart skönt att komma bort och bara få vara, hoppas bara att vädret håller i sig =)

I torsdags gjorde jag och Matilda en roadtripp till Eskilstuna. Konstigt nog gick det utan problem alls. Jag är djupt chockad. Haha! Förbannelsen kanske är bruten nu? ^^

Nä, nu vill jag att klockan ska gå snabbare så vi kommer iväg! Packa klart kanske? Jepp jepp, så får det bli =)

Glad midsommar folket!

Jönköping

Anna och jag åkte på roadtripp (Ovanligt =P)  till Jönköping i måndags för att hämta hennes lillebror med vänner. Vi sov på hotell över natten och åkte hem på tisdagen. Superrolig resa! Jo, Jönkping ligger i Småland! Faktiskt! Hahahaha ;D




Vi hade rum längst ner med egen uteplats =)

   

Anna och jag är redo för Jönköping by night ^^

Roadtripp till Arboga med Anna

Igår kväll åkte jag och Anna till Arboga för att överraska Matilda som jobbade där. Resan tog något längre tid än vad vi hade planerat, men det var det värt för Matildas min när hon såg oss är oslagbar. Haha!

- Är du nervös gumman?
- Nä då..
- Nehe, jag bara undra för ja brukar bita på naglarna när jag är nervös.
- Nä jag är bara uttråkad.
- Ska vi spela kort?



Fredag 12/6-09

Blä på det här vädret. Stackars dom som tar studenten och slutar 9:an idag.
För att vara lite självisk: Varför ska det alltid regna när jag tvättar?

Idag har Matilda Mupp varit här. Vi skulle egentligen ha spelat tennis, men vädret satte stopp för de planerna. Istället blev det kaffe (utan Klorin, haha) och massa prat. Ett tag kändes det som om jag var hos nån psykolog. ^^

Just nu tvättar jag och bränner ut serier från datorn till skiva. Chockerande mycket plats på hårddiskarna helt plötsligt.

Har filat lite på mitt "mission impossible" också. Hur det går med den saken visar sig.

Senare skulle Anna komma hit. Simskväll tror jag nog allt att det blir. Så roligt =)

På bara några dagar..

Har följande gjorts:

Fredag: Jag fick tråkigt på kvällen och drog till Bäckatorp. Grillade korvar, som blev väldigt knapriga, och spelade spel med Ellie och Johanna. Jag vann, vilket inte va så populärt. Haha! Jag gick hem med endast en sko på foten och den andra höll jag i handen. Varför? Är man dum så är man =P

- Kan du prata alviska? Jag har inte ens sett Sagan om ringen!

Lördag: Först förfest i Bäckatorp med massa roliga människor, sen blev det Parken och Refreshments med Ellie och Johanna. Det blev en del pussar och jag kom hem med autografer på tuttarna. Den kvällen blev ett minne för livet! (Vart cidern tog vägen vet jag dock fortfarande inte.)

Söndag: Jag mötte först upp Johanna, Ellie och Marie på Nytorget. Efter maten blev vi rastlösa och hade inget att göra. Vi åkte 5 varv i rondellen först, något yra blev vi allt, sen bara fortsatte vi att åka runt i Hallsberg och hamnade tillslut hemma hos mig.

- Fortare Johanna! Det blåser! Fortare, fortare, fortare Johanna! Hej hej!  

På kvällen badade Matilda, Anna och jag bubbelbad. Varmt och gött, även om jag blev rätt rastlös efter ett tag. Men det var en mysig kväll =)
Ännu senare kom Tobbe och Anton och "kidnappade" min bil. De fixade avgassystemet på den så nu kan jag iaf köra utan att vara rädd att tappa hela alltet.

Igår: Först arbetsförmedlingen sen hem till Anna som bjöd på kaffe. Efter kaffet följde Anna med hem till mig och fixade så jag fick Nero. En hel del fräckisar blev det visst också. Haha!

Stugan: Framåt eftermiddagen åkte Johanna, Anton, Ellie, Gustav och jag ner till Stugan och var kvar där tills idag. Roligt värre, synd att inte vädret var lite bättre bara. Matilda kom ner på eftermiddagen idag och hade b.la Mumsmums med sig, vilket jag tror att hon kanske ångrar lite =P

Under de här två dagarna hann vi iaf med att ha både Mumsmumskrig och vattenkrig. Gustav åkte Virvelvinden och två tokar badade i det iskalla vattnet. Vi åkte båt och grillade korv till hela Godegård. Jag körde raggarbil för första gången i mitt liv och vi fick träffa anden Maud. Ellie brottades med en gran och Johanna trakasserades av fåglar. Anton hittade sin livsuppgift och jag mördade sniglar. Kort och gott: Vi hade kul!



Fredag 5/6-09

Idag gick jag upp med tuppen. Nästan iaf, bortsett från att jag inte har någon tupp då. Men om jag hade haft det, hade vi gått upp samtidigt. =P

En promenad till Netto. Sen kom Ellie förbi, sen blev det mat på Nytorget med henne och Johanna, och sen fika med Ellie.

Nu blir det städa av, sen ikväll blir det nog rätt lugnt. Får jag tråkigt tar jag nog en sväng till det vanliga stället för att träffa fyllo nr 2 och slynan.



Jag är ett fullkomligt talanglöst fyllo, en värdelös skit. Men jag har iaf har turen att vara optimistisk och entusiastisk.
Haha!


Bäckatorpsdagar, säkert!

Äntligen klar här hemma! Totalrensning av grejer och alla sladdar fastspikade. Tog sin lilla tid men ack vad skönt det är att ha det klart.

Lördagen tillbringades i Bäckatorp. En hel del skruvande, monterande, släpande, bärande och svärande blev det. Men det blev en toppendag som avslutades med grillning och spel.

Söndagen tog jag en väldigt varm promenad till Bäckatorp för att först hämta bilen. Sen åkte jag och  hämtade brorsan och vi drog vidare till Östansjö. På kvällen åkte jag tillbaka till Bäckatorp med mat.

Måndagen blev en väntans dag. Först åkte Johanna och jag till Arbetsförmedlingen. Vi trodde de öppnade kl 9 men det var en timme för tidigt. Blev först att vänta ett tag på att de skulle öppna. (Vi tog en tripp till Konsum och Ica under tiden) När de öppnat blev vi kvar där inne i nästan 2 timmar. Lite mkt folk ja.
Efter att vi kommit ut därifrån skrek magarna rejält efter mat så vi åkte raka vägen till Picasso och köpte sallad. Tror de var något stressade där för de glömde tydligen bort oss så vi fick vår mat sist av alla.
När vi fått vår mat åkte vi äntligen till Bäckatorp där Ellie väntade på oss. Resten av dagen blev soldag. Matilda Mupp kom förbi en sväng också.
Den dagen resulterade i fina brända lår, aj aj.

En liten uppdatering iaf.
Nu blir det Greys!


Säääääkert! Säääääkert! Säääääkert! ;)

RSS 2.0