Veckan som gått

Sitter och väntar på att min lilla mupp ska komma över på en kaffe =) Känns som hundra år sen vi sågs fast det bara är en vecka sen. Alldeles för lång tid enligt mig.
Sen bär det iväg till Willys ^^

Imorgon är det Eskilstuna igen =D Blir nog kvar där iaf tills på onsdag, kanske längre. Får väl se..

Veckan som gått har verkligen varit toppen!!
Anna har varit hemma så vi har busat heeela veeeckan lååång =)
Brändåsen, Eskilstuna, Godegård, Marieberg, Östansjö, Sims, kaffe, kaffe och åter kaffe säger väl allt? ;)

Nää nu kommer muppen så nu blir det ännu mera kaffe =P

Hos Anna

Är hos Anna =) Hon är nere och äter så jag lånar datorn medan jag väntar ^^ Sen skulle vi visst iväg och köpa cigg.
Ingen aning om vad som händer senare idag, träffa Tilla skulle jag tro =)

Hade lite tur när jag åkte hit. Precis när jag satte mig i bilen började det spöregna. Såg knappt någonting, vindrutetorkarna hann inte med. Sen när jag stannade på Annas garageuppfart slutade det regna. Va då flyt? ;)

Fotbollskväll

Igår blev det Östansjö och fotboll med Robert och Linda =)
En rolig kväll, dock inte en så rolig match..

- Om det bara vore sant.

Haha! Fint sagt Robert. Tänk lite innan du öppnar munnen nästa gång så slipper det bli fel. Fast jag är väl den sista personen som ska komma med det rådet kanske? ^^

Eskilstuna snart! =D=D


Torsdags-trött

Fy fan va trött jag är idag. Ögonen går verkligen i kors på mig. Men det lär nog släppa framåt kvällen, så när det är dags för sängen är jag klarvaken istället. Brukar vara så =S

Skolavslutning idag för syskonen också. Det är på grund av den som vi tillbringade 4 (!) jäkla timmar på Marieberg igår. Jag handlade en tröja. 4 timmar i Marieberg för en tröja! Men antar att det blir så när man har tre småsystrar som ska köpa avslutningskläder.. Aja, det va roligt iaf =)

Midsommarplanerna är så gott som klara. Ska bara försöka få dem att klaffa nu också. Det brukar visserligen inte vara så "bara" men det brukar fixa sig tillslut.

Nää, ta en cigg och sen sätta igång att vika tvätt kanske? Sitter jag här länge till somnar jag väl snart. Fast kaffe först, känns som det kan behövas ^^


Anna & Matilda -dagar

De senaste dagarna har verkligen varit "Anna & Matilda -dagar".

Onsdag
Anna kom hem. Blev att umgås lite med henne och Matilda på kvällen. Toppen trevligt =)

Torsdag
Jag och Anna tog våran traditionstur till Brändåsen och hälsade på Matilda på hennes rast. En sån tradition går bara inte att bryta. Punkt slut! =P

Fredag
De två små flickorna åkte till Vretstorpsparken. Men jag hann iaf träffa dem innan.

Lördag
Anna svek oss och åkte till Linköping istället. Själv blev jag bakisskjuts åt Matilda som skulle jobba. När hon hade slutat blev det kaffe och glass i solen och sen vidare till Johanna en sväng. Kebab ;)
Sen fick jag och Matilda för oss att vi skulle åka till Kumla en sväng. Fråga mig inte varför men vi va lite uttråkade. Vi är säkert duktiga som åker vilse i Kumla, av alla ställen! Men vi hittade rätt tillslut efter lite backande och vändningar.
Sen åkte vi hemåt och träffade Anna en sväng.

Söndag
Kom Anna och Matilda förbi. Blev kaffe, kaka och massa snack.

- Håll käften jävla havremoppe!

Så har jag och Anna våran karriär färdig också. Jäklar va vi kommer bli framgångsrika ;D

- Vilken dag var det?
- Trosdags tror jag det måste ha varit.




Matilda och Anna innan Parken =)

=)

Idag är en sån där dag då humöret verkligen är på topp. Tänkte fixa med blommorna idag, åka till Östansjö, tvätta lite och kanske baka om tiden finns. Det blir iaf en fullspäckad dag =)

Imorgon kommer Anna äntligen hem! Ska bli såå roligt att träffa dig igen. Brändåsen, here we come! ;D


Om?

41 grader i solen ute på balkonen för tillfället. I lördags gick det upp till 49 grader. Hm, tror faktiskt att sommaren är här ^^

Det är nästan så man blir lite nostalgisk när man tänker tillbaka på hur det va förra året vid den här tiden. För ett år sen satt vi och gjorde packlista, växlade pengar och planerade. Humöret va på topp och resnerverna spökade. Kort och gott: Vi räknade ner dagarna till Spanien =)

Det är helt sjukt hur mycket som kan förändras på bara ett år. För att inte prata om två år. En del saker förändras till det sämre, men det mesta till det bättre. Det finns dock lite saker jag ångrar, men varje misstag tar man ju med sig och förhoppningsvis lär man sig något av dem också. Det har iaf jag gjort.
Fast det är lite svårt ibland att inte tänka "om". Om  jag hade gjort så istället, om jag inte hade gjort det, om det inte hade hänt, hur hade det sett ut idag då? Hade det varit bättre? Eller sämre kanske? Mja, det är väl sånt man aldrig får veta, och det är väl egentligen bäst så också?

Som jag ofta sagt: Things happens for a reason.

Hm, blev en väldigt konstig blogg idag. Men äsch spela roll?


Igår kväll blev det iaf Brändåsen med Matilda, Cicci & Kongo. Sitta ute och äta lite och snacka lite skit. Toppen! =)

Idag vettetusan vad som händer. Det visar sig väl. Kaffe & cigg nu iaf..

Hej höger

Va fyllechaffis åt en feminin kopia av Magnus Uggla igår då. En feminin Zorro hängde också på. Och Sabina med. Ett glatt gäng med andra ord =)
Blev en trevlig kväll. Satt och pratade och umgicks med Sabina och Magnus innan vi åkte. 2 av 3 va iaf nyktra ;P


- Oj då. Förlåt flicka lilla, jag skulle ha släppt förbi dig där. Det va inte meningen.
- Men Sandra va inte det där din lillasyster?
- Joo, men det va det ju.


Det va väl det enda som la ett litet mörkt moln, för stunden, över det kvällen. Men vi fick oss några skratt efteråt, syrran med ^^


Det blev ingen hästhoppning för mig idag. Och från vad jag har hört så var det nog lika bra också. Det hade troligtvis blivit Spanien 2. "Aj aj, det gör ont." Matilda och Regina är nog lika tacksamma för att jag inte följde med som om jag hade gjort det. ^^


Nää nu ska jag gå och ta en cigg och försöka undvika att få värmeslag. Om det nu går. =P

RSS 2.0