Gjorde JAG?

Gårkvällen bjöd inte på så mycket Singstar, tror det bara blev tre låtar. Vi tillbringade all tid under fläkten, rökandes och drickandes, och pratade en massa istället. Sen drog vi iväg till Nytorget och spelade bowling. Roligt som vanligt. En av de galnaste kvällarna hittills!

Kvällens lärdomar:
*Nyskurade toalettgolv ÄR hala!
*Jag ska inte brottas med Johanna igen, hon är starkare än mig så det slutar bara med att jag hamnar på golvet.
*Det är inte så smart att luta sig mot någon som är ostabilare än en själv när det är dags för fotografering. Det slutar bara liggandes i en snödriva tillsammans med Ellie.
(Så.. Med tanke på slutet av förra inlägget, ja, vi sågs på golvet. Och i en snödriva!)



Äntligen Internet!

2 veckor utan är på tok för lång tid, känner mig nästan handikappad ju! Hur klarade man sig förr egenligen?

Jag har möblerat om i vardagsrummet. Förbannelsen ÄR bruten för det gick klockrent från början till slut. Fast det kan ju bero på att jag har lärt mig att det är bättre att ta en sak i taget och låta det ta sin tid istället för att skynda på så det blir kaos av allt?

Min bil är döende!! Gör ont i hela mig, hoppas på det bästa!

Ikväll blir det Singstar och sen vettetusan vad som händer. Hoppas på nåt iallafall. Emo kanske?


//Sandra - Vi ses på golvet?

...

I didn't lose my mind,
it was mine to give away


En väntans fredag..

Sitter här med ett glas vin och väntar på att tiden ska gå. Varför går klockan alltid så sakta när man väntar på något? Fördriver tiden med att sitta och smsterrorisera folk. JAG tycker det är roligt, stackarna som blir utsatta tycker nog inte likadant! Men vad bryr jag mig om det?
Ikväll blir det iallafall först middag och sen bowling med Johanna, Ellinor och Matilda. Kanske är lite dumt att dricka alkohol när man ska bowla, för ju mer alkohol jag tar in desto mer drar klotet åt vänster av nån konstig anledning. Tror det beror på alkoholen iaf, men det kan ju faktiskt bero på att jag är lite vriden åt vänster också? Men äsch, får väl sikta åt höger då så kanske det landar i mitten. Haha!

Nä, kanske ska gå och ta på mig lite kläder? Lite kallt att bowla i bara trosor och bh..


//Sandra - Nu gick jag!


13/1-10

Lill-lördag idag då. Undra om jag ska slå på stort och festa till lite, kan man bli full på enbart cola?

Tog en promenad till Netto förut. Lite roligt med dimma när det är minusgrader, is i håret! Helt sjukt egentligen, borde kanske börja använda mössa?

Julen är äntligen bortplockad (det har den visserligen varit i ett par dagar, men ändå..) Drog ut på det så länge jag kunde för att grejerna från Jotex skulle hinna komma. Vill ha mina vardagsrumsgardiner! Trodde jag skulle få avin idag, men icke sa nicke. Sen kom jag på idén att jag kan ju ta gardinerna som jag egentligen brukar ha i sovrumet medan jag väntar på de andra. Och det blev faktiskt riktigt bra! Rätt smart för att vara mig, eller?

Jo, i samband med gardinuppsättningen blev jag tvungen att skruva fast "stånghållaren"(?) i väggen också. Och som de flesta vet vilar det någon sorts förbannelse över den här lägenheten för allt jag gör går åt helvete. (En gång skulle jag borra upp sänglampor, det slutade med att jag fick skruva isär och ihop hela sängen, helt i onödan också för det sitter fan inga lampor där. En annan gång skulle jag möblera om i vardagsrummet, det slutade med att jag var utan soffa i en halv vecka. Och hyllan i badrummet ska vi inte ens prata om. Ja, jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst som gått på tok genom åren, men orka?) Iallafall så började jag skruva, smått nervös och med tungan rätt i mun, beredd på att hela stånghelvetet skulle fara ner i golvet vilken sekund som helst. Men se på fan, jag lyckades skruva dit den utan att den ramlade. Kanske är förbannelsen äntligen bruten?

Nu blir det kaffe och en cigg.


//Sandra - Lucky nr 13?


7/1-10

Snart helg igen då. Hur kan dagarna gå så fort, egentligen?

Har skämt bort mig och min lägenhet lite med att beställa från Jotex. Onödigt kanske, men behövligt. Ge mig vår!

Sen upptäckte jag idag att min älsklingsklänning som jag köpte till nyår ska kemtvättas. Aj aj, inte så roligt. Jag kollar alltid på tvättetiketten (duktigt va?) innan jag köper kläder, förutom på  jeans eller andra "vanliga" plagg (det vet man väl ändå?) men den här gången gjorde jag inte det. Naturligtvis så är det ju kemtvätt då, vore väl konstigt annars? Fast det kanske är tur att jag inte kollade först för då hade jag nog inte köpt den, och jag ångrar INTE att jag gjorde det. Trots att den dissar tvättmaskinen..

Imorgon blir det att tvätta lite (dock inte klänningen) sen är resten av dagen/kvällen/helgen ett frågetecken än så länge.


//Sandra - Glöm inte bort att du är värdelös!


RSS 2.0