27/11-09

Julstädningen är i full gång här hemma. Börjar känna lite panik med tanke på att första advent är om bara två dagar (en dag) Hoppas bara att det är fint väder imorgon så jag kan tvätta fönsterna också. Annars blir det minsann inga julgardiner uppsatta. Punkt. Men jäklar vad saker det åker när man rensar. Riktigt skönt faktiskt.

Besiktade om bilen idag också. Äntligen är allt klart med bilen! Besikting, försäkring och skatt. Nu tänker jag inte slänga ut mer pengar på den förrän till våren när det är dags att byta däck och betala försäkringen igen. Eller jo, den kan ju kanske behöva lite bensin nångång då och då, och kanske lite påfyllning av spolarvätska och kylarvätska om dem skulle börja ta slut. 

Annars är väl allt som vanligt, fötterna upp och huvudet ner.


//Sandra - 3:e gången gillt?


En kompisledig kväll

En alkoholfri lördagskväll,  en ojämn vecka och kompisledig.
Det är då man drar till Eskilstuna med systrarna. Roadtripp nr 1! Som på den gamla goda tiden minsann.

Igår fick jag ett besked som jag verkligen inte räknat med. Både arg och ledsen blev jag. Men nu har jag kommit på att världen faktiskt inte går under bara för det. Det finns saker som är värre, som te.x det jävla tjatet om att jag ska ta svininfluensasprutan. Ja, jag vet att jag tillhör riskzonen. Ja, jag vet att jag är dum i huvudet som inte tagit den än. Ja, jag ska ta den. Någongång när jag samlat tillräckligt mycket mod. Och ja, sprutor och blodprov är min största fobi, därför har jag dragit ut på det. Droga mig innan?

Min hall är nyrenoverad föresten. Johanna tapetserade och jag målade (det gjorde visserligen Johanna med) Så himla fin är den! Eftersom den är det första man ser när man kliver in genom dörren känns det som att hela lägenheten ger ett helt annat intryck.

Duschen nu.


//Sandra - Gud var god när du blev till


11/11-09

Jobba idag med då. Bara två eftermiddagar kvar. Fast det är rätt skönt att få sova på morgonen, och att få vara ute när det är ljust. När jag jobbar förmiddag är det mörk när jag går till jobbet, och mörkt när jag kommer hem. (Precis som för alla andra) Hallå, människan behöver ljus!

Snart 1:a advent också. Tiden går fort, för fort ibland. Kan inte fatta att det här året snart är slut. Det har varit ett av de mest händelserikaste åren i mitt liv. Ja, jisses. Tänk om jag visste i början av året vad jag vet nu. Skulle jag ändra på nåt? Troligen inte. Det som inte dödar härdar och man lär sig av sina misstag. Things happens for a reason. Men nu släpper vi de tankarna, för den här gången iaf.

Skräckfilmskväll i helgen då. Ska bli ruskigt roligt.


//Sandra - It's a fool's game

En White Christmas

Oj, det snöar! Jaha, och? Det är fint och roligt med snö men inte när den försvinner på en gång. Om backen är vit imorgon och det inte är slask, först då kommer jag bli glad över snön. Annars känns det helt oväsentligt och onödigt. Spar det till jul istället, och lite till Lucia med kanske? (Fast jag måste erkänna att det är rätt roligt att se hur alla blir som små barn igen när snön kommer)

Imorgon blir det After work. Ska bli riktigt roligt. Enda nackdelen är att jag slutar 2 timmar innan vi stänger, allså två timmar innan vi ska ses. Blir nog lite shopping under tiden.

Nej, nu gick jag och gjorde annat.


//Sandra - Explorer och tipex


Pånyttfödelse

Eh? Nja, kanske inte riktigt, men inte helt fel heller. Hur som helst är jag tillbaka här. Iallafall för idag. Imorgon, eller om en vecka? Vem vet..

Okej, senaste gången jag skrev var i september. Snart två månader sen. Naturligtvis har det hänt hur mycket som helst under de här två månaderna som jag ignorerat bloggen. Men, orkar jag berätta om allt? Vill jag berätta om allt? Nej, verkligen inte. Vill nån läsa om allt? Troligtvis inte, för även om det säkert finns en och annan nyfiken jävel därute så finns det väl gränser?
Därför hoppar vi till nutiden på en gång. Det är den som är intressantast ändå. Den och möjligtvis framtiden.

Jobbet går bra. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men hur mycket är det som blir det? Jag trivs ändå, oftast, och jag är nöjd med tider och personer. Inte helt fel faktiskt.

Imorgon ska jag tvätta. Intressant fakta va?

Hörde det ryktas om bowling på lördag.

Nä, det får räcka så för stunden. Nu ska jag iväg och göra annat.


//Sandra - Förväntar man sig inget blir man inte besviken

RSS 2.0