Vilse i blåbärsriset

I tisdags åkte Johanna, Ellie, Matilda, jag och två hundar ner till stugan över natten. Massa prat och alkohol med musik på kvällen.
Dagen därpå gav vi oss ut i skogen, jag skulle plocka blåbär och de andra svamp. Eftersom blåbär växer mer tätt än svamp gick de andra långt före mig på svampjakt medans jag fastnade bland blåbärsriset. Det ledde till att de andra stod och skrek efter mig i drygt en halvtimme tills Johanna kom och tog mig i örat och ledde mig till de andra. Haha =)
Sen gick vi vidare men det dröjde inte länge förrän jag återigen fastnade bland blåbärsriset medans de andra fortsatte. Än en gång ropade de på mig, vilket jag inte hörde eftersom jag stod och ropade på dem samtidigt och inte visste åt vilket håll jag skulle gå åt. Tillslut gick de tillbaka till stugan och ringde efter mig. Tur att jag hade mobilen med mig. =P
Hur som helst, det var en rolig kväll/dag.





"Sandra sväng här"


Fredag 4/9-09

Härligt väder ute! Älska regn, eller inte.
Idag har jag iaf tvättat. Promenaden satte regnet stopp för. Syrran var här ett tag också. Annars har det väl inte gjorts så mkt mer. Mat nu iaf, fiskpinnar.

Igår tvättade jag fönster. I regnet! Den vanliga turen, men äsch spela roll. Vardagsrumsfönstret kan jag ändå ta när som helst. Köksfönstret är knepigare och sovrumsfönstret sket jag i. Alltid nåt.

Planer för helgen? Ikväll blir det film, imorgon är ett stort frågetecken än så länge..


Viljestyrka är vad som krävs! Och att koncentrera sig på det dåliga. Då funkar det. Men det är fan inte lätt!

RSS 2.0