Hoppfull

Äntligen klar med designen! Det är helt förvånandsvärt hur mkt man kan glömma bort på 5 år. (Och komma ihåg) Hade för tusan webdesign i skolan ju. Och bra betyg i det fick jag med ^^ Men mja, det får duga nu.
Det enda som verkligen stör mig är att de jäkla länkarna i menyn blir dubbla. Om det är nån som vet varför får den personen gärna förklara det för mig.

Iväg och glo på bil idag då. Den här bilen gillade jag faktiskt väldigt mkt. Eller den ser fin ut på bilden och det låter som en bra bil. Men man ska ju inte köpa grisen i säcken. Måste ju se den i verkligheten och provköra den först.
Så jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att den är så bra som den verkar. Vill ha en bil ju! Men jag tänker fan inte köpa vilken bil som helst bara för att ha.. Då kan jag lika gärna vänta och nöja mig med mammas, och ibland Matildas, bil ;)

Okej, så det blev inte riktigt som planerat. Men det är sånt man får vara beredd på. Ska bli en spännande kväll iaf. Sandra & Matilda ska vara nyktra på Valborg! De ni! ;)

Nää,  ska gå och fixa i ordning håret och borsta tänderna nu.

Orka..

Nu skiter jag i det här! Är det så här det ska vara så okej då. Nu har jag försökt tillräckligt. Ett steg fram, två steg tillbaka. Hela jävla tiden! Orka i längden? Nej, skulle inte tro det..

Kortfattat helt enkelt

Det känns nästan som sommar ju. Bara det hade varit lite varmare i skuggan så =)

Mitt kylskåp är trasigt. Roligt att ha -10 grader i en kyl. Det är fan isklumpar i mjölken =/ Meen inte deppar jag för det. Kanske får för mig att göra en mjölkdrink och då behöver jag ju ingen is iaf ^^

Ljusparty igår. Toppen trevligt =D

Bakischaffis imorgon.

Östansjö imorgon.

Shopping på måndag med Matilda. Köpa vår-och sommarkläder. Känns som det behövs =P

Eskilstuna på tisdag!!!!! =D=D

Mystiska, otäcka och kalla dagar

Vilket underbart väder! Egentligen så är det synd att sitta inne en sån här dag, men ska väl ta en promenad senare tänkte jag =)

Roligt sms jag fick igår då. Först är det nån mupp som har ringt till mig, på ett nummer jag inte känner igen, och jag har på nåt sätt lyckats ha ljudlöst på varje gång så jag har missat samtalen.
Sen fick jag ett sms igår från samma nummer där det stod "Jag kommer snart".
Snacka om att bli rädd, undrade vem fan det va som skulle komma till mig helt plötsligt. Och inte vågade jag ringa upp heller, feg som jag är =P Det klockrenaste hade väl varit om jag skrivit "Ska jag sätta på kaffet" Haha! Men den enda som kom va Matilda, som tur va =) (Vi skrev iaf och frågade "Vem är du" men fick inget svar)

Senare på kvällen fick Matilda den strålande idén att åka till Mc Donalds. I en cab! Vadå frysa? Speciellt på vägen hem. Jag satt och hackade tänder, men Matilda va lika glad för det ^^ För cab är ju faktiskt ett bra märke *asg* =P

En fråga bara: Hur normalt är det att gå och kasta nån annans golvmopp?

Borde städa balkongen nu i det fina vädret, men vågar fan inte. Har ju duvinvasion på balkongen! Är livrädd för de små otäcka djuren ända sen jag fick in en i sovrummet. Det vore helt okej om de inte flög i närheten av balkongen när jag är där, men de bryr sig ju inte. Ja menar, hur kul är det att bli attackerad av en duva när man sitter och röker?



That's enough

Nu är jag skapligt trött på det här. Samma visa varje gång. Vi är sams, vi blir osams. Vi är sams, vi blir osams. Och så håller det på, och på, och på. Hela jäkla tiden. Någon av oss två måste sätta stopp nån gång. Eftersom det tydligen inte blir du, får väl jag göra det då. Jag orkar inte mer, det är inte värt det. Vi kanske kommer bra överens om några år igen. Men definitivt inte under den närmaste framtiden. Så bye bye lilla gumman!!

Skadeglädje

Den bästa glädjen är skadeglädjen sägs det ju. Tror faktiskt att det stämmer. Iaf i det här fallet. Fy fan va klockrent det har blivit helt plötsligt! =D Säger bara det: What goes around comes around! Mohahahahaha!!

Spöklig natt!

Okej, om jag hade mina tvivel förut så är de helt klart borta nu iaf. Jag och Matilda är inte bra för varandra!
Hur fan lyckas man få en liten hare till att vara både ett spöke och ett rådjur? Snacka om att få panik när personen bredvid helt plötsligt börjar gallskrika. Tvärbromsa? Jo tack. Bara för att sen komma på att vi stod stilla precis där det spökade. Hej o hå rivstart!
Den natten slutade med att jag fick en Matilda bredvid mig i sängen ^^
Säger bara det: Jag åker aldrig mer till eller från Östansjö mitt i natten när det är mörkt!! Speciellt inte med Matilda bredvid mig =P=P

Idag blidde det Marieberg en sväng med Matilda. Köpa present åt mamma och Linda som fyller idag. Grattis till er! =)
Tror jag skrämde Matilda lite granna där när vi skulle ut från parkeringen. Men vadå? Hämnden är ljuv *asg*

Nej, nu ska jag gå och se om det finns några rester kvar från tårtan ;)


En sån där fredag igen

Sitter i Östansjö just nu. Har nyss käkat. Säga vad man säga vill men mammas mat är faktiskt godast, speciellt om mormor har hjälpt till =P

Idag händer det väl inte så mkt vad jag vet nu. Skjutsa mamma till jobbet ikväll iaf. Sen får vi väl se..

Örebro i morgon kanske?

KÖRKORT!

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN!!!!!
=D=D=D=D

Trallala

Hittills har jag faktiskt klarat mig från förkylningen. Lite hostig bara, men ingen feber iaf *peppar peppar ta i trä*

Vart tog solen vägen förresten? Blir ju deprimerad av det här vädret. =/

Lördagen blev väl inte riktigt som planerat men den var rolig ändå. Och jag kan visst nynna. Säga vad ni säga vill =P=P

Lite nervöst är det faktiskt. Men det kommer nog gå bra. Hoppas jag. Kanske är dags att lita på vad folket säger. De verkar ju faktiskt veta mer än mig. Aja, om det går som planerat bjuder jag på tårta. Så det så! =D

Nä, dags att dra ner till tvättstugan då..

Nej, nej, nej

Jag får inte bli sjuk! Inte nu. Över helgen möjligtvis, om jag nu så tvunget måste bli sjuk, bara jag är frisk tills på måndag igen. Fan också. Tack Linn för du smittade mig! =/

Beslutsam planering

Första april. Har inte blivit lurad än så länge. Jag är för smart för sånt. Hahaha!

Gårdagen var väldigt givande. Det är länge sen jag känt en sån beslutsamhet. Det är helt sjukt egentligen. Allt som behövdes var ett mål och en Matilda. Men nu vet jag vad jag vill, och så ska det bli också. Punkt slut!

Det är så mkt på gång just nu så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som är planerat. Kanske bara att ta en dag i taget, det vore ju iaf det enklaste? Men det lär ju jag inte göra, jag känner mig själv. Jag kommer sitta och planera dagarna och veckorna in i minsta detalj. Får nog köpa en större almanacka =P

Jag längtar till sommaren och hösten. Nja, lite mer till hösten kanske om allt går som planerat =D


RSS 2.0